Salvatore Giuseppe Sichi

Bandleider Salvatore is een muzikale duizendpoot: Virtuoos gitarist, multi-instrumentalist, songwriter, componist, presentator, producer, recording-engineer en docent, Salvatore kan en doet alles.  Met zijn prachtige. hese stem schakelt hij moeiteloos tussen Spaans, Italiaans, Frans en Engels en weet hij zelfs zonder dat de luisteraar de woorden verstaat de boodschap van ieder nummer over te brengen. 

Naast Bandera Latina is hij actief in Trio Ritm'O, Duo's Gin & Tonic en een doorlopende samenwerking met pianist Rieuwert Catz onder de naam Catz & Sichi. Ook als solo artiest treedt hij regelmatig op en brengt hij, veelal eigen, werk uit. Op Spotify kun je Salvatore beluisteren in de volgende acts:


Bandera Latina

Trio Ritm'O

Catz & Sichi

Salvatore Giuseppe Sichi


Meer over zijn muzikale diensten kun je vinden op de site van SGS Productions.

Bij Bandera Latina is op en naast het podium vooraleerst de leider van de band, degene die de muzikale lijnen uitzet en het roer recht houdt, als zanger en gitarist is hij, met zijn rustige aanwezigheid, de perfecte tegenhanger voor de uitbundige en energieke Silvana. Daarnaast is hij ook gewoon een van de beste gitaristen van Nederland!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram