De fantastische muzikanten van Bandera Latina

Waar  Salvatore de absolute ster is van Bandera Latina, kan hij natuurlijk niet schitteren zonder een geweldige, professionele band achter zich. Die band wordt gevormd door:

Gigi Baldeo (basgitaar / gitaar) - Met een leven lang aan ervaring vormt Gigi al vanaf de oprichting van de band de muzikale ruggengraat. Zijn encyclopedische muziekkennis is legendarisch en zijn invulling van baspartijen uniek!

Michiel van Gessel (gitaar) - Alweer zo'n 15 jaar is Michiel de absolute waterdrager van Bandera Latina. Altijd in dienst van het geheel draagt hij rustig en trouw zijn steentje bij...en dat terwijl hij zelf een begenadigd fingerstyle gitarist is, in de stijl van o.a. Harry Sacksioni.

Joseph Fautngiljanan (percussie) - Eén brok energie, dat is Joseph! Of het nou gaat om een ingetogen shakertje, een stuwende Conga of uitbundige Timbales, alles wordt vol overgave en passie gespeeld door deze top percussionist.

Xander van Veelen (Drums) - Strak als een metronoom, virtuoos wanneer nodig; Xander is een drummer van de bovenste plank. Niet voor niets heeft hij al jaren een bijzonder succesvolle drum school. Daarnaast is hij ook actief onder de naam Van Xan waarmee hij zelf geschreven, opgenomen en geproduceerde nummers brengt. 

Hans Anderson (basgitaar) - Een fantastisch virtuoze bassist met een felle, funky sound. Als Gigi verhinderd is neemt Hans zijn plaats met verve in. 

 Nezam Musavi (gitaar) - Jarenlang actief bij Bandera Latina en nog altijd, samen met Salvatore en Gigi, onderdeel van trio Ritm'O is Nezam een specialist in de Rumba Flamenca muziek van the Gipsy Kings. Mocht Michiel verhinderd zijn neemt hij met plezier, en vakkundig, zijn plek in. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram